Онзи ден г-н Бареков нарече протестиращите държавни чиновници, депутати, наркомани

...
 Онзи ден г-н Бареков нарече протестиращите държавни чиновници, депутати, наркомани
Коментари Харесай

Съосновател на Telerik, участвал в протеста: Г-н Копейкин да види лицата на фашистката измет, от която ще освобождава България


 Онзи ден господин Бареков назова протестиращите „ държавни служители, депутати, наркомани и офисни плъхове от „ Капитал “.

Това написа на персоналната си страница във Facebook предриемачът и предприемач Васил Терзиев, който е измежду съоснователите на фирмите Telerik, " Телерик Академия " и Campus X. Ето какво още показа той:

" Това вкара малко ужас в моята душа, защото не знаех в коя категория тъкмо попадам. За благополучие през вчерашния ден господин Копейкин (по-неизвестен като господин Костадинов) назова въпросните няколко хиляди индивида „ фашистка сган “ и най-малко на мен ми оказа помощ да се дефинира. За да допълня портрета на приключения, актуален фашист, ще ви опиша малко повече за Velizar Velichkov, другар, който си анулира всички срещи за деня и реши да пристигна на площада:

- Един от основателите на Grabo.bg - компания на към този момент 12 години, в която работят повече от 80 души. Компания с над 1 милион консуматори в България. Компания, която заплаща налози и прибавя стойност. Зад Грабо Медия стои и още един доста български план - Опознай.бг. Опознай е най-големият цифров азбучник за туристически обекти в България, с повече от 10 000 неповторими места, Опознай.бг има и най-голямата база от събития в България. С такива планове, Грабо си е същинска „ фашистка организация “

- Един от хората зад 1ForFit - компания, която продава цифрови услуги в областта на здравословния метод на живот допълнително от 180 страни на повече от 33 езика. Там работят над 50 души. 1ForFit е в директни партньорски връзки с компании като Гугъл, Фейсбук, Twitter, Pinterest, PayPal и други Такива „ фашистки “ компании са обичайно скъпи за стопанската система ни, тъй като „ изнасят “ цифрова услуга и вкарват пари в България, заплащат налози тук, наемат хора тук и се развиват тук.

- Визо е също по този начин и вложител в доста започващи компании, част от борда на Господарите и няколко други организации, съосновател e на Артвент – компания, която се занимава с продуциране и разпространяване на театрални представления и концерти. Истински " фашист "

- През последните 5 не стопира да подарява средства на разнообразни организации, заболели деца и доста други благотворителни дела. Помага и постоянно е подготвен да продължи да го прави. Абе, с две думи, „ фашистка “ работа. Във „ фашистките “ компании, с които той е обвързван, работят над 200 души! Списъкът е още по-дълъг, само че и горното стига за облика на един приключен „ фашист “, който е „ сган “ и би трябвало да бъде изметен. Разбирате какъв брой e значимо България да бъде „ освободена “ от хора като Визо.

Иронията настрани, в случай че хора като Велизар, са „ фашистка сган “, аз съм горделив и аз да се нарека подобен. Радвам се, че отидох със фамилията си и показах гражданска позиция. Не са ме возили с рейс, не са ме черпили кебапчета. Не са ме заплашвали, с цел да отида. Не съм отишъл с цел да сътворявам проблеми. Обикновен, свободен човек, който желае децата НИ (да, и моите, и вашите, господин Копейкин) да имат по-светло бъдеще в България. Деца, които не ги е позор да носят трибагреника. Които са горди посланици на Родината. Човеци. Човеци, които не се червят, че постоянно сме последни в класациите, които имат значение и първи там, където не желаеме да бъдем.

Беше прелестно да бъда заобиколен от други „ фашисти “. Хора с деца. Мирни хора. Хора, които са създали и вършат доста за България – бизнесмени, артисти, музиканти, лекари, обществени дейци. Хора със същите полезности на „ фашистка сган “.

Ако имаха очи нашите политици, щеше да е хубаво да видят лицата на „ дегенератите “. На тези, които са недоволни, че платените и/или глупави решения на хората вътре в Парламента са опит децата ни да бъдат обречени на безвремие и обърканост. Умишлено употребявам „ опит “ – за нас няма План Б и няма да се предадем. Няма да хванем самолета. Възможността за това постоянно е била пред нас, само че сме избрали да бъдем тук.

Това, което ни сплотява е вярата, че можем доста повече като народ. Всеки един от „ фашистката сган “ има задоволително образци зад тила си, с цел да знаем, че може.

Обединяват ни и избрани полезности, които нямат нищо общо с партии – партиите минават и отпътуват, само че полезностите остават. Ние желаеме да живеем в една правова страна без днешните равнища на корупция и безхаберие. В една страна с образовано, мислещо и можещо население, а не такова, което е лишено от религия, от вяра, от човещина. В общество, където положителните хрумвания виреят. Където хората съумяват почтено и, когато го създадат, имат отговорност към останалите, които краткотрайно изостават. В общество където решенията са обективни и се взимат демократично и намерено, не подмолно. Където в основата на решенията са правилата и визията за една по-хубава България, а не мисълта за следващата скица и подмолна измама.

Много се надявам да се споделят още истории, с цел да може нашите управници да видят лицата на тези „ фашисти “, от които ще освобождават България. Нека управниците изберат от коя страна на барикадата ще бъдат – от тази, зад която упоритостите са за една съвременна, прогресивна България или тази България, в която господства задкулисието, корупцията, схемите и която разчита на смазването на народа ни. Нека и ние си спомняме за напъните на нашите родители, които са се борили, къде сполучливо къде не толкоз, и нека имаме повече мотивация и благоприятни условия от тях да променим курса на България. Нека си напомним и саможертвите на всички хора през вековете, борили се за една свободна, европейска страна. Никой от нас няма да живее постоянно, само че някои ще носят срама от решенията си цялостен живот. И ние също, в случай че не се борим. Но всичко ще тежи най-вече на хората в Народното събрание, тъй като са избрали краткосрочната полза и страха пред съвестта до момента в който измитат „ фашисти “ като нас.

Хубав уикенд и до скоро, на площада! Няма План Б за България ".



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР